Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Sådan starter Barca mod Cádiz

La Liga - 23. september 2021




Barca er i aften på banen ude mod Cádiz, hvor man er nødt til at hente en sejr for ikke at komme alt for langt bagud i La Liga. Man har allerede fejlet i to ud af fire kampe og man har derfor kun hentet 8 point hjem ud af 12 mulige.

I aften gælder det Cádiz og her må Ronald Koeman fortsat se bort fra flere spillere. Det betyder, at det må forventes, at Dest spiller venstreback, da Alba og Baldé begge er ude. Mingueza kommer ind som højreback mens Piqué og Araujo tager sig af midterforsvaret.

På midtbanen er Pedri ude og derfor får Sergi Roberto igen spilletid med det faste De Jong og Busquets. Helt i front forventet der ingen ændringer: Memphis, Luuk de Jong og Coutinho. Avisen Sport erfarer, at unge Yusuf Demir ikke spillede sig til en startplads i kampen mod Granada og derfor starter De Jong altså i angrebet.



FC Barcelonas forventede startopstilling
Ter Stegen, Mingueza, Piqué, Araujo, Dest, De Jong, Busquets, Roberto, Memphis, L. De Jong og Coutinho

Kampen afvikles klokken 22 i aften og kan ses på TV2 Sport X. Den bekræftede startopstilling lander omkring klokken 21 her på BarcelonaFC.dk. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Sådan starter Barca mod Cádiz

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder