Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta vil ikke bruge Xavi-kortet endnu

Nyheder - 23. september 2021
Laporta vil ikke bruge Xavi-kortet endnu

© Getty Images


Der er store debatter internt i Barca i disse dage i forbindelse med trænersædet på Camp Nou. Lige nu er det udfyldt af Ronald Koeman, men klubber fornemmer ingen fremgang og samtidig må det siges, at Koeman ikke ligefrem oser af at have tillid fra ledelsen. Der er splittelse, og det rammer træneren i sidste ende.

Derfor har der været flere navne på bordet i forhold til hvem der eventuelt kunne overtage for Koeman og flere peger på Xavi i ledelsen, men Laporta føler ikke, at man allerede nu skal kaste legenden for løverne. Laporta fornemmer, at man skal afvente noget tid endnu før Xavi kan blive en kandidat til jobbet.

Det gør han, da han ikke ønsker at bruge Xavi-kortet før træneren er klar til at drive en storklub som Barca. Selvom Xavi kender alt i klubben, så er det en helt anden rolle at skulle lede holdet. Hvis det viser sig, at man hyrer Xavi og han tydeligvis ikke er klar, så har man i og for sig brugt det kort og derfor ser Laporta helst at Xavi samler sig endnu mere erfaring før han lander jobbet i Barca.

Xavi selv har da også allerede afvist Barca. Det gjorde han, da Bartomeu fortsat var præsident i klubben. Xavi havde det på daværende tidspunkt godt i Al Sadd og følte, at han fik bygget på rent personligt - men han har på intet tidspunkt udelukket, at ville træne Barca. Flere gange har han åbent talt ud om, at det er en drøm for ham at træne Barca.

Det er derfor ikke sandsynligt, at det bliver Xavi, som overtager trænerrollen efter Koeman.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder