Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca spurgte til Ferran Torres - City lukkede i

Transfermarked - 23. september 2021
Barca spurgte til Ferran Torres - City lukkede i

© Getty Images


Mange vil nok pege på, at Barca gik svækket ud af transfervinduet - primært fordi, at man ikke kunne holde på historiens bedste fodboldspiller, Lionel Messi. Undervejs i sommerens transfervindue havde Barca og Manchester City flere samtaler omkring flere spillere.

Laporte, Sterling, Bernardo Silva, Sergi Roberto og Griezmann var alle oppe at vende og længe lignede det, at Sergi Roberto var på vej til England sammen med Griezmann mens Silva var på vej den anden vej, men det endte altså ikke med nogen handler og i stedet smuttede Griezmann hjem til Atletico Madrid mens Roberto blev på Camp Nou.

Nu erfarer avisen Sport, at Barca faktisk også spurgte efter Manchester Citys Ferran Torres. Den 21-årige spiller vakte allerede interesse for Barca da han brillerede for Valencia, men da Barca satte hans navn på bordet lukkede Manchester City lynhurtigt i. De havde ingen intentioner om at slippe Ferran Torres og han er da også i klubben den dag i dag.

Ferran Torres er ikke fast mand under Pep Guardiola og selvom hans sæson i Manchester City ikke var perfekt, så var det specielt i slutningen af sæsonen, at han begyndte at vise tænder, da han fik mere spilletid. Fem mål i de sidste seks kampe vidner om en målfarlig spiller. City ser et kæmpe potentiale i Ferran Torres og derfor valgte de ikke at gå ind i nogle forhandlinger med Barca.

Torres har desuden en kontrakt med City frem til 2025, så selv hvis City valgte at indgå i forhandlinger, så kunne noget tyde på, at Barca slet ikke ville have haft råd til at hente spilleren til Camp Nou.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder