Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Barca henter Emre Demir

Transfermarked - 23. september 2021




Barca bekræfter i en pressemeddelelse torsdag eftermiddag, at klubben har hentet 17-årige Emre Demir fra den tyrkiske klub Kayserispor. Emre Demir kommer dog ikke til Barca lige med det samme - han forbliver i det tyrkiske frem til næste sæson, hvor han så tilslutter sig Barca B.

Transferen koster 2 millioner euro og Emre Demir har fået en kontrakt løbende helt frem til sommeren 2027. Desuden er han blevet udstyret med en frikøbsklausul på intet mindre end 3 milliarder kroner.



Emre Demir er født den 15. januar 2004 i tyrkiske Mersin. Han er en offensiv midtbanespiller med en forrygende venstre ben. Han er en typisk playmaker, men han har det også med at komme helt frem og score mål. Han måler 1,75 meter og har et lavt tyngdepunkt der gør, at han bevæger sig hurtige på banen med bolden ved fødderne.

Efter en omgang træning hos Kuvayi Milliyespor skrev han i sommeren 2019 under med Kayserispor, og som bare 15-årig fik han debut i den bedste tyrkiske liga. Han blev desuden også den yngste målscorer i historien. Han har scoret tre mål i 31 kampe.

Se hvordan Emre Demir spiller her
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barca henter Emre Demir

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder