Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: El Clásico spilles den 24. oktober

El Clasico - 24. september 2021




Det er nu bekræftet, hvornår sæsonens første El Clásico skal afvikles. Det sker på Camp Nou og bare få måneder efter mødes de to giganter også i Super Cuppen. Det sker til januar. Inden da er der dog et stort program, de to hold skal igennem.

La Liga har bekræftet, at sæsonens første El Clásico afvikles den 24. oktober klokken 16.15 på Camp Nou - altså om præcis én måned. Her kommer Real Madrid altså på besøg for at krydse klinger med Barca i ligaen. Det bliver desuden den første Clásico, hvor Messi ikke er i Barca eftersom han denne sommer tog turen til PSG, da Barca rent økonomisk ikke kunne holde på ham.

Barca møder Levante, Benfica, Atletico Madrid, Valencia og Dynamo Kiev før de får besøg af Real Madrid, så der er fortsat tid for truppen til at blive sammenspillet og nå et højere niveau. Det er værd at bemærke, at Barca i perioden omkring El Clásico spiller tre hjemmekampe.

Efter en tur til Madrid for at spille mod Atletico Madrid tager man hjemme imod Valencia, dernæst Dynamo Kiev og til sidst Real Madrid før holdet igen drager til Madrid - denne gang for at spille mod Radamel Falcao og Rayo Vallecano. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: El Clásico spilles den 24. oktober

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder