Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

La Liga: Cádiz 0-0 FC Barcelona

La Liga - 23. september 2021
La Liga: Cádiz 0-0 FC Barcelona

© La Liga


Barca leverede endnu en skamfuld første halvleg, da de torsdag aften gæstede Cádiz. I anden halvleg vågnede de mere op, men det blev aldrig farligt. Og da De Jong fik rødt kort blev vilkårene endnu sværere og så sluttede det hele med 0-0.

FC Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Mingueza, Piqué, Araujo, Dest, De Jong, Busquets, Gavi, Demir, L. De Jong og Memphis

45' Demir Roberto
68' L. De Jong Coutinho
72' Gavi Nico
80' Dest Puig
Barca gik ind til kampen mod Cádiz velvidende om, at topholdene i La Liga har vundet deres kampe og derfor var man pisket til sejr efter en skuffende kamp mod Granada i weekenden. Ronald Koeman havde haft en atypisk opførsel op til kampen i forbindelse med sit mærkværdige pressemøde, men inde på banen var der absolut ingenting at skrive hjem om. Barca var ikke farlige, de smed bolde væk i massevis, de tekniske detaljer udeblev, forsøgene ned mod Cádiz' mål udeblev og selvom catalanerne af og til kom op omkring Cádiz' felt, så skete der bare ingenting.

I løbet af de første 45 minutter havde Barca kun ét skud på mål. Det var Memphis Depay, der fejlede sin afslutning og sendte den lige i hænderne på keeperen. Ellers skete der ikke meget i halvlegen, hvor Cádiz af og til kom op omkring Ter Stegens felt - ofte alt for let - og hvor Barca måtte bruge mange kræfter på at redde situationen for sig selv. Ude på sidelinjen var Ronald Koeman tydeligvis ikke tilfreds - men det er den forfatning, som Barca er i. Der kommer ikke meget. Og derfor stod der 0-0 ved pausen. Det eneste, som Barca havde meget af, var bolden. Men de brugte den ikke fornuftigt.

Fra anden halvlegs start kom Yusuf Demir ikke ud på banen. Det gjorde i stedet Sergi Roberto. Demir havde haft det meget svært med det fysiske aspekt af spillet og kom til kort hver gang, han var på bolden. Cádiz stod langt tilbage så der var ikke meget plads at bevæge sig på hvilket betød, at Demir aldrig rigtig blev involveret i opgøret. Det var Cádiz, der kom bedst ud af omklædningsrummet, da Alvaro Negredo sendte et godt forsøg afsted, som Ter Stegen reddede i flyvende stil. Få minutter efter skulle Memphis Depay have scoret - eller i det mindste have sendt et kvalificeret skud afsted. Luuk de Jong spillede en intelligent bold på tværs af feltet til en helt fri Memphis, men på utrolig vis ramte hollænderen ikke bolden og den rullede gennem benen på ham i stedet.

Efter en time kom der drama i den knap så spændende kamp, da Frenkie de Jong dummede sig gevaldigt. Han havde netop modtaget et gult kort og bare fire minutter senere går han for voldsomt ned i en løs bold, hvor han godt nok får prikket den videre, hvor men benet føres igennem og rammer modstanderen således at han får sit andet gule kort og dermed blev Barca reduceret til 10 mand. Ronald Koeman signalerede straks fra bænken, at man gik over i en 4-4-1 formation.

Få minutter efter det røde kort forlod Luuk de Jong banen til fordel for Coutinho hvorfor Memphis gik på toppen alene. Også Nico kom på banen, da han med 18 minutter igen erstattede Gavi, som havde kæmpet rigtig fint, men som ikke rigtig fik sat sit præg på spillet og oftest måtte trække i bremsen, vende på en tallerken og spille bolden bagud. Med 10 minutter igen var det ved at gå galt for Barca, da Salvi Sanchez kom frem til en fri skudmulighed, men igen holdt Ter Stegen Barca inde i kampen med en god redning. Cádiz kom mere ind i kampen efter det røde kort og besøgte oftere Barcas felt og det var tydeligt, at begge hold gik efter sejren. Memphis Depay var tæt på i det 94. minut, men det lykkedes ikke for hollænderen, der skød tæt forbi mål.

I kampens absolut sidste sekunder fik Cádiz en gylden chance. Dommeren tillod på forunderlig vis at lade spillet fortsætte, selvom der lå en anden bold på banen. Busquets valgte at løbe frem til bolden og sparke den ud mod Cádiz-spilleren i højre side uden for Barcas felt, og så fik Busquets gult kort og Cádiz fik et frispark. Det endte med en skudmulighed, som Ter Stegen dog plukkede.

Det gik dog op i hat og briller for Barca. Spillet var ikke godt, man blev aldrig rigtige farlige og oven i hatten fik De Jong altså et rødt kort og så var den kamp slut og Barca har nu tabt fire af de seneste seks point, de har spillet om. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
1 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
3 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
4 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
5 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
5 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
6 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
7 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
8 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...
8 t. Officielt: Alex Collado udlejes til Elch...

Ugens mest læste

Seneste nyheder