Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Jeg blev udvist for ingenting!

La Liga - 24. september 2021
Koeman: Jeg blev udvist for ingenting!

© Getty Images


Ronald Koeman er frustreret og under et gevaldigt pres. Det så man under gårsdagens udekamp mod Cádiz, hvor Barca på ingen måde blev farlige på banen. Ronald Koeman blev til slut udvist med et direkte rødt kort og han begrunder det med absolut ingenting. Han er rasende på dommeren.

Alle så, at der var to bolde på banen, men dommeren reagerede ikke. At Busquets valgte at sparke bolden ud af banen i netop det område, hvor en Cádiz-spiller havde kampbolden ved fødderne er til et klart gult kort, som Busquets også fik. Men at dommeren ikke afviklede situationen før det nåede så vidt er Koeman uforstående over for.

- Det er bedre ikke at tale om det, for alle på stadion så, at der var en ekstra bold på banen udover dommeren. Det fortæller vidst alt, forklarede Koeman og fulgte op:- Alle så de to bolde. Jeg fortalte det til fjerde dommeren, at der var to bolde på banen, og så blev jeg udvist. For ingenting - nada. Man bliver udvist for ingenting i dette land, kom det frustrerende fra Koeman, som også blev nødt til at sætte ord på den skamfulde præstation af Barca:

- Generelt set så spillede vi godt. Vi havde bolden, men vi formåede ikke at skabe chancer selvom vi klart havde de bedste chancer. Vi var der helt frem til sidste minut. Jeg kan ikke klage over spillernes attitude. Jeg er virkelig glad for det, som de udstråler. Vi var bedst indtil De Jong så rødt.

- Efter det røde kort fik vi flere problemer med kun 10 mand på banen, men vi havde stadig de bedste chancer. Vi manglede at være effektive og udnytte chancerne. Hvis man ikke scorer mål, så vinder man ingen kampe, kom det afslutnings vis fra Koeman.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder