Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué: Vi kan brokke os eller arbejde hårdt

La Liga - 24. september 2021
Piqué: Vi kan brokke os eller arbejde hårdt

© Getty Images


Gerard Piqué var tilbage i startopstillingen i aftes efter at have startet på bænken i opgøret mod Granada, hvor han i de sidste minutter faktisk blev skiftet ind for at gå helt op på toppen og forsøge at heade nogle af de 54 indlæg i kassen. Mod Cádiz var han nede på sin vante plads og måtte ligesom sine holdkammerater gå skuffet fra banen.

Barca formåede denne gang at holde nullet, men til gengæld var man ikke skarpe nok oppe i den anden ende således at det hele sluttede 0-0. Piqué er klar over, at man længe har opnået succes år efter år, men nu er man i en ny situation og man kan vælge at brokke sig eller arbejde hårdt.

- Klubben har kørt på en bølge af succes i mange år. Vi gennemgår lige nu en situation, som vi ikke er vante til. Det er turbulent; med en ny præsident og udskiftninger på trænerposten. Sammen skal vi forsøge at skabe ro i sindet ved at vinde fodboldkampe, forklarede Piqué og fulgte op:

- Alle ønsker at vinde. Der er mange måder at håndtere situationen på. Vi kan vælge at brokke os eller arbejde hårdt. Spillerne er her for at arbejde hårdt. Vi skal ikke ud og beklage os. Vi er alle bag præsidenten og træneren. Vi kan ikke kontrollere larmen ude fra, så vi vælger ikke at tænke på det.

- Jeg bærer ikke Barca-trøjen for at slutte på anden- eller tredjepladsen. Jeg er her for at vinde trofæer. Af og til bliver man nødt til at gennemgå disse øjeblikke. Vi føler, at fansene er bag os, men vi er også klar over, at situationen er svær for os alle.

- Jeg er absolut overbevist om, til trods for starten på sæsonen, at vi kommer til at være konkurrencedygtige. Truppen er ved godt mod og vi har alle lysten til at vinde. Vi kommer efter en 12-årig periode med masser af succes og nu gælder det om at arbejde hårdt sammen. Vi kommer til at kæmpe om trofæer helt til slut; det skal ingen være i tvivl om.

Piqué og co. har nu kun få dage til at forberede sig til hjemmekampen mod Levante. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

19 min. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
1 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
2 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
3 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
4 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
5 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
5 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
6 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
7 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
8 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...

Ugens mest læste

Seneste nyheder