Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca er nu syv point fra La Ligas tophold

La Liga - 24. september 2021
Barca er nu syv point fra La Ligas tophold

© Getty Images


Barca har fået en historisk ringe start på La Liga. Kun to sejre i de første fem kampe er det blevet til og med tre uafgjort til følge er man nu hele syv point fra topholdet i La Liga. Det eneste plus i den sammenligning er, at Barca har en kamp til gode som følge af den udsatte udekamp mod Sevilla.

Real Madrid buldrer derud af og med en Benzema og Vinicius i topform ser det ikke ud til, at Ancelottis Madrid-hold lige pt. kan stoppes i den spanske liga. Real Madrid har vundet fem ud af seks kampe og kun én gang spillet uafgjort. Selvom det kan virke mærkværdigt, så har Barca faktisk et bedre forsvar end Real Madrid i La Liga. Barca har lukket fem mål ind mens Real Madrid har lukket otte mål ind.

Til gengæld gør det ingen forskel for Barca, da man selv kun har scoret sølle otte mål mod Real Madrids voldsomme 21 mål. På andenpladsen finder man Atletico Madrid, som har snuppet adskillige sejre i overtiden i denne sæson. 14 point er de oppe på efter seks kampe.

Alle kampe er i disse dage meget svære for Barca og man kan ikke engang tillade sig at spare spillere i de - på papiret - lettere kampe. Selv med Koemans gallaopstilling har man store problemer, men det kan gå hen og blive bedre hvis man får de skadede spillere tilbage.

Det må således formodes, at der er mere skarphed i støvlerne på Kun Agüero og Ansu Fati mens Dembélé nok ikke er manden, der vender retur og sparker boldene i kassen, men i stedet skaber plads og ravage med sine skærende og hurtige løb.

Status er dog at Barca i øjeblikket er hele syv point fra topholdet i La Liga og det er bekymrende. Joan Laporta var vred over, at Koemans hold smed mesterskabet væk i sidste sæson, da man ellers fik to matchbolde, og i denne sæson ligner det lige nu at man slet ikke har kvaliteten til at kæmpe om mesterskabet.

Næste kamp for Barca er hjemme mod Levante. De sidste tre hjemmekampe mod Valencia-holdet er endt med tre sejre til Barca, men det har været meget tæt. 1-0, 2-1 og 1-0. Man skal næsten tre år tilbage før Barca vandt 3-0 over Levante på Camp
Nou.

Du kan se stillingen i La Liga her


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder