Annonce


Annonce

Annonce

Barca appellerer gule kort til De Jong og Busquets

La Liga - 24. september 2021




Skulle Frenkie de Jong have et gult kort nummer to i gårsdagens kamp mod Cádiz og skulle dommeren have stoppet spillet inden at Sergio Busquets sparkede til den ekstra bold, der lå på banen mens spillet var i gang? Barca er sikre i sin sag: De to gule kort hører ingen steder hjemme.

Således har klubben i en pressemeddelelse fredag slået fast, at begge gule kort appelleres i håbet om, at de bliver slettet således at De Jong ikke er i karantæne og at Busquets ikke er tættere på en karantæne. Som bekendt får man automatisk én spilledags karantæne for hvert femte gule kort man skraber sammen.

De Jong modtog sit andet gule kort i det 65. minut efter at have modtaget et fire minutter tidligere. Dommeren mente, at det gule kort var på sin plads på grund af 'hensynsløshed'. Cádiz løb i angreb mens en ekstra bold lå på banen og da Busquets nærmede sig bolden, valgte han at sparke den ud af banen - men i retning af den angribende Cádiz-spiller, som havde kampbolden ved fødderne. Det blev takseret til et gult kort og et frispark til Cádiz i en farlig position.

Ronald Koeman var klar i spyttet efter kampen og han mener bestemt, at dommeren skulle have stoppet kampen, smidt ekstra bolden ud af banen og genstartet kampen med et dommerkast. Det skete ikke, og i stedet fik Cádiz faktisk lov til at angribe i de døende sekunder af opgøret selvom der altså lå en ekstra bold på banen.

Om Barca får medhold får man svar på inden længe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca appellerer gule kort til De Jong og Busquets

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder