Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Laporta holder stadig på Koeman

La Liga - 24. september 2021
Medie: Laporta holder stadig på Koeman

© Getty Images


Efter endnu en skuffende indsats og resultat mod Cádiz, kunne man fristes til at tro, at Ronald Koeman snart er fortid i klubben. Men præsident Joan Laporta freder Koeman - i hvert fald for nu, beretter mediet Marca. De to havde en længere snak på vej hjem fra Cádiz.

Koeman har ofte været ude og fortælle, at man altså mangler flere spillere på grund af skader og derfor er man ikke oppe på det niveau, som man gerne vil op på. I og med at Laporta ikke har en afløser klar på hånden, så bliver Koeman i sit job, men den hollandske træner er udmærket klar over, at hvis Laporta får en aftale på plads med en ny træner, så ryger Koeman.

Efter det skuffende 0-0-resultat mod Cádiz tog Laporta og Koeman sig en snak og her forsikrede Laporta, at Koeman fortsat vil være klubbens træner således at han ikke skal gå og spekulere på situationen i sin optakt til kampen mod Levante, hvor der normalt venter tre point, men hvor man i disse dage næppe kan betragtes som decideret favorit. Barca har simpelthen skuffet for mange gange.

På papiret var Barca favorit mod Granada og Cádiz - endda storfavorit - men det endte altså med to skuffelser og nu gælder det om at rejse sig mod Levante og selvom Koeman er træner, så kommer man nok ikke til at se ham på trænerbænken. Han blev nemlig udvist mod Cádiz og skal derfor afsone karantæne.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder