Annonce


Annonce

Annonce

Carlo Ancelotti: Nyder ikke at se Barca sådan

Nyheder - 25. september 2021




Carlo Ancelotti landede denne sommer i Real Madrid som cheftræner og han har sendt sine spillere ud til en flyvende start i La Liga og er pt. syv point foran Barca, som godt nok har en kamp i hånden. Men den triste udvikling i Barca er ikke noget, som Ancelotti glæder sig over.

Selvom der er stor rivalisering mellem Barca og Real Madrid, så fokuserer Ancelotti udelukkende på sit eget hold, men glæder sig bestemt ikke over at Barca er dårligt kørende.



- Jeg får ingen glæde ved andres ulykke. Jeg fokuserer på mit hold og jeg ser frem til vores kampe. Hvis tingene ikke kører for andre hold, om det er Barca eller et andet hold, så giver det mig ingen nydelse, forklarer Ancelotti, som i øvrigt også satte sin angriber Karim Benzema på listen over mulige kandidater til at vinde Ballon d'Or.

Benzema har i årevis scoret mål på samlebånd for Real Madrid og i denne sæson har han i den grad taget ansvaret oppe i front, hvor han bare bomber løs. I Barca håber man også på at finde en spiller, som kan komme ind i en stime og sikre holdet en masse mål. Til at starte med lignede det, at Memphis Depay skulle blive den spiller, men han er ikke i en målfattig stime i disse dage.

Barca og Real Madrid tørner sammen i El Clásico på Camp Nou den 24. oktober. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Carlo Ancelotti: Nyder ikke at se Barca sådan

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder