Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca kan snige sig ind på toppen i dag

La Liga - 26. september 2021
Barca kan snige sig ind på toppen i dag

© FC Barcelona


Det er nok de færreste der tænker, at Barca er en seriøs kandidat til ligatitlen i denne sæson, men kan man få tur i den er der i hvert fald muligheder, som Barca kan udnytte. I går spillede Valencia uafgjort med Athletic Bilbao mens Real Madrid også spillede uafgjort mod Villarreal.

Derudover tabte Atletico Madrid med 1-0 til Alavés, så Barca har en mulighed for at komme lidt tættere på toppen såfremt de forstår at slå Levante i dag. De kommer dog ikke helt op i toppen hvor det er sjovt at være, men i og med at Barca har en kamp i hånden er der mulighed for, at man kan lege med. Men det kræver nogle bedre kampe inde på banen.

Lige nu er Barca placeret på ottendepladsen med ni point. Helt i front er Real Madrid med 17 point, men madrilenerne har spillet to kampe flere end Barca, så hvis Barca kan smide de seks point ind på kontoen vil der kun være to points forskel. Så selvom det på banen af og til kan se helt håbløst ud, så åbner der sig nogle muligheder af og til - og muligheden i dag skal udnyttes.

Her kommer Levante forbi Camp Nou og på udebane i denne sæson har Valencia-holdet hentet to point i tre kampe, så igen er Barca altså favorit til at snuppe sejren, men det har de været så ofte på det seneste uden at kunne vise det på banen. Kampen mod Levante sparkes i gang klokken 16.15.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder