Annonce


Annonce

Annonce

Overblik: De sidste 10 kampe mod Levante

La Liga - 26. september 2021




Normalt har Barca et godt tag på Levante når de møder dem på Camp Nou hvilket er tilfældet i eftermiddag. Det er typisk på udebane mod Levante, at Barca for alvor løber ind i problemer og gerne lukker mange mål ind, men hjemme på Camp Nou skal der tre point på bordet.

Seneste de to hold mødtes var den 11. maj, hvor kampe sluttede 3-3 på Levantes bane. Her var Barca ellers oppe 0-2 før Levante på to minutter bragte balance i regnskabet med to hurtige mål. Dembélé øgede til 2-3 men i slutfasen kom Levante igen tilbage og fik scoret til 3-3.

Det, der er med Levante, er at de specielt på hjemmebane scorer mange mål mod Barca. Faktisk er Levante et af de få hold, der kan prale af at have et snit på over ét mål pr. kamp hvis man tager udgangspunkt i de seneste 10 kampe. Således har Levante scoret hele 14 mål mod Barca i de sidste 10 indbyrdes kampe. I de samme kampe har Barca scoret 24 mål.

FC Barcelona - Levante: De sidste 10 møder
Levante 3-3 FC Barcelona
FC Barcelona 1-0 Levante
FC Barcelona 2-1 Levante
Levante 3-1 FC Barcelona
FC Barcelona 1-0 Levante
FC Barcelona 3-0 Levante
Levante 2-1 FC Barcelona
Levante 0-5 FC Barcelona
Levante 5-4 FC Barcelona
FC Barcelona 3-0 Levante


Som det kan ses på resultaterne plejer der at blive scoret godt med mål i kampene mellem de to mandskaber og i eftermiddag håber Barca på, at man som det mindste kan hente de tre point. Under Ronald Koeman har man ikke spillet flot fodbold, så det er tydeligvis sekundært i hollænderens bog, som da også så sent som i forgårs udtalte, at han fokuserer på at vinde kampene.

Kampen mod Levante afvikles klokken 16.15 i eftermiddag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Overblik: De sidste 10 kampe mod Levante

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder