Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Sådan stiller Barca op mod Levante

La Liga - 26. september 2021
Avis: Sådan stiller Barca op mod Levante

© Getty Images


Det er ikke de bedste kort, som Barca har på hånden forud for eftermiddagens hjemmekamp mod Levante. Således drukner Barca nærmest i skader samtidig med at Ronald Koeman har karantæne ikke må sidde på bænken undervejs i opgøret. Derudover har Frenkie de Jong også karantæne.

De Jong fik to gule kort i den skuffende kamp mod Cádiz mens Koeman til slut fik sig en udvisning for at brokke sig over, at dommeren ikke stoppede kampen, da der var to bolde på banen. Ydermere er Alba, Balde, Dembele, Pedri, Braithwaite og Aguero alle ude med skader, så det er langt fra stærkeste opstilling, som Barca kan producere i dag. Ifølge Sport bliver nedenstående dagens opstilling.FC Barcelonas forventede startopstilling
Ter Stegen, Mingueza, Piqué, Araujo, Dest, Roberto, Busquets, Gavi, Coutinho, Luuk de Jong og Memphis

Roberto og Gavi kommer ind for De Jong og Pedri mens Dest tager sig af venstrebacken, hvor Alba og Baldé er ude med skader. Startopstillingen giver næsten sig selv medmindre trænerteamet overrasker. Ansu Fati er klar og til rådighed, men han kommer først på banen igen med 15-20 minutter tilbage af opgøret.

Kampen sparkes i gang klokken 16.15 og kan ses på TV2 Sport X.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder