Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pedri ventes tilbage til kampen mod Benfica

Skader - 27. september 2021
Pedri ventes tilbage til kampen mod Benfica

© Getty Images


Unge Pedri er i disse dage ude med en skade og derfor har Ronald Koeman og trænerteamet været nødt til at finde på nye løsninger. I søndagens kamp mod Levante var det Gavi og Nico, som startede på midtbanen, men mod Benfica kan Pedri være tilbage.

Da Pedri blev skadet kunne han hurtigt sætte Benfica-kampen som et muligt tidspunkt for et comeback. Skaden er ikke alvorlig, men har alligevel holdt ham ude i noget tid og nu er der trods alt gode nyheder at hente. Det kræver dog at Pedri selv har det godt i løbet af mandagens træning og tirsdag vil man træffe en beslutning om hvorvidt han skal med til Portugal.

Hvis alt går vel, så drager Pedri med til Portugal, hvor Barca onsdag aften møder Benfica på Estadio de Luz. Der er tale om en finalekamp tidligt i gruppen, da Barca under de nuværende omstændigheder må stræbe efter andenpladsen i gruppen. Barca vil naturligvis forsøge at kapre førstepladsen, men Bayern München ser for stærke ud efter deres 3-0-sejr på Camp Nou.

I Barca kan man dog kun fokusere på sig selv og med en uafgjort mellem Benfica og Dynamo Kiev i den første gruppekamp kan Barca med en sejr over Benfica snuppe andenpladsen. Hvis Bayern München dummer sig hjemme mod Dynamo Kiev og taber kan Barca reelt set gå á point med tyskerne.

Der er kampstart onsdag klokken 21 på TV3 Max.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder