Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Koeman ude mod Atletico Madrid

La Liga - 27. september 2021
Officielt: Koeman ude mod Atletico Madrid

© FC Barcelona


Barca bekræfter denne mandag, at klubben ikke har tænkt sig at appellere Ronald Koemans udvisning mod Cádiz i torsdags. Her blev han mødt af et rødt kort fra dommeren i slutningen af opgøret, og han sad derfor over i går, da Barca tog imod Levante. Barca vandt den kamp med 3-0.

Alfred Schreuder stod på sidelinjen i gårsdagens kamp og har modtaget roser for sit arbejde på sidelinjen. Han kan se frem til endnu en kamp på sidelinjen når Barca gæster Atletico Madrid på lørdag. Barca kunne for et par dage siden melde ud, at man ville gå de juridiske papirer igennem før man appellerede, men nu bekræfter klubben, at man ikke appellerer Koemans karantæne. Han er derfor definitivt ude af kampen.

Til gengæld fastholder Barca sit ønske om at få Sergio Busquets' gule kort fjernet. Han var grunden til at Koeman kom op i det røde felt, da dommeren på ufattelig vis valgte ikke at stoppe kampen, da der var to bolde på banen. I stedet sparkede Busquets' bolden i retningen af boldholderen og det modtog han et gult kort for. Barca er ikke enig i, at midtbanespilleren skal straffes for det, da dommeren forinden skulle have afblæst kampen.

Barca møder Benfica onsdag og i weekenden drager de så til Madrid.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder