Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ni La Masia-spillere på banen mod Levante

La Masia - 28. september 2021
Ni La Masia-spillere på banen mod Levante

© Getty Images


Alt sammen kører ikke for Barca i disse dage, men man har alligevel skabt en tendens til igen så småt at bruge La Masia-spillere og give de helt unge chancen. Under Ronald Koeman har man med afstand set meget mere til de unge spillere end de seneste par år og kampen mod Levante var endnu et eksempel.

Gavi og Nico er de seneste til at bryde igennem og det er spillere, som Ronald Koeman stoler på. De begge startede inde mod Levante og fik dermed en chance på baggrund af Pedris skade og Robertos sygdom. I løbet af opgøret mod Levante var hele ni spillere fra La Masia på banen. Her inkluderes Ronald Araujo, selvom han ikke er en Masia-spiller, men han spillede trods alt på B-holdet og klubben har valgt at inkludere ham i regnestykket.

Gerard Piqué, Eric Garcia, Òscar Mingueza, Sergio Busquets, Nico González og Pablo Gavi startede alle inde i kampen og undervejs kom også Riqui Puig, Ronald Araujo og Ansu Fati på banen. Araujo spillede to sæsoner for B-holdet og han medregnes derfor af klubben i regnestykket.Syv ud af de ni spillere er 22 år eller mindre. Her tælles Gavi (17), Ansu (18), Nico (19), Eric Garcia (20), Riqui Puig, Araujo og Mingueza (22). Selvom Dest og Demir ikke har en fortid på klubbens øvrige hold, så tilføjede de til den unge trup med deres alder på henholdsvis 20 og 18 år.

Endelig må man ikke glemme, at der er endnu tre spillere i truppen, som har haft en opvækst i Barca. Her er der tale om de tidlige dage for Jordi Alba før han rykkede til Valencia samt Sergi Roberto og Inaki Pena. Desuden får man hjælp fra Alejandro Baldé, som desværre er skadet netop som han fik åbnet en chance i Jordi Albas skadesfravær.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder