Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca følger svenske Williot Swedberg

Transfermarked - 28. september 2021
Medie: Barca følger svenske Williot Swedberg

© Getty Images


Ifølge svenske Expressen har Barca fået øjnene op for et 17-årigt svensk talent, som også følges tæt af både Brøndby IF og FC Midtjylland. Navnet er Williot Swedberg og til dagligt tørner han ud for Hammarby. Både spilleren og hans omgivelser er klar over interessen fra Barca.

Faktisk er Barca så interesseret i unge Williot Swedberg, at man har sendt folk til Sverige for at se ham spille. Her skulle rapporterne angiveligt være gode ifølge Sport, og spørgsmålet er nu om Barca har tænkt sig at gøre brug af sin interessen i spilleren, som i sommers blev kigget grundigt på af Brøndby IF og FC Midtjylland.

- Barca er ikke bare hvilken som helst klub. Jeg ville aldrig kunne sige nej til Barca selvom Valencia er min favoritklub i Spanien, men jeg er slet ikke på det niveau endnu, skulle Williot Swedberg have udtalt ifølge Sport. Hans far, Hasse Eskilsson, satte også nogle ord på interessen:

- Det er smigrende hvis det er sandt. Williot har boet i Spanien og taler spansk, så det ville helt specielt. Men jeg tænker ikke på det nu - han er her for at fokusere på at præstere på sit højeste niveau, forklarer farmand Hasse.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder