Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Truppen mod Benfica

Champions League - 28. september 2021
Officielt: Truppen mod Benfica

© Getty Images


Efter at have hentet tre point i ligaen mod Levante rettes fokus nu mod Champions League, hvor Benfica venter onsdag aften i Portugal. Ronald Koeman vil til den kamp være til stede på sidelinjen, men i weekendens kamp mod Atletico Madrid afsoner han sin sidste karantænedag.

Den gode nyhed er, at Pedri er sin skade kvit og er udtaget til opgøret. Til gengæld ønsker man ikke at risikere Jordi Alba, som sidder over til trods for at han som Pedri har trænet med holdet. Endelig er Roberto klar igen efter et par dage med maveonde, som bl.a. holdt ham ude af kampen mod Levante.FC Barcelonas trup mod Benfica
Ter Stegen, Neto, Inaki Pena, Dest, Piqué, Araujo, Busquets, Riqui Puig, Memphis, Ansu Fati, Demir, Coutinho, Lenglet, Pedri, L. De Jong, Roberto, Frenkie de Jong, Mingueza, Umtiti, Eric Garcia, Nico og Gavi.

Barca tabte den første Champions League-kamp med 3-0 til Bayern München mens Benfica spillede uafgjort med Dynamo Kiev. Derfor er der tale om en ekstrem vigtig kamp for Barca i håbet om at gå videre fra gruppen.

Der er kick off onsdag klokken 21 på TV3 Max.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder