Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

15 år siden: Benfica-træner Koeman mod Barca

Champions League - 29. september 2021
15 år siden: Benfica-træner Koeman mod Barca

© FC Barcelona


I aften skal Barca møde Benfica på udebane og det vækker minder hos den nuværende Barca-træner Ronald Koeman. Således har han faktisk for 15 år siden stået i spidsen for Benfica og mødt netop Barca. I aften er rollerne byttet om.

Koeman er tilbage i Lissabon, men denne gang som Barca-træner på en aften, som helt sikkert bliver speciel for ham. Da Koeman trænede Benfica for 15 år siden, sluttede de på tredjepladsen i den portugisiske liga med 67 point - dog langt fra første- og andenpladsen. FC Porto havde 79 point mens Sporting havde 72 point.

I den portugisiske pokalturnering måtte de lade livet meget hurtigt, men formåede at klare sig rigtig fint i Champions League, hvor de gik videre fra en gruppe bestående af Manchester United, Lille og Villarreal før de faktisk slog Liverpool ud i første knock out-fase. I kvartfinalen skulle de så møde Barca.

Efter 0-0 i Lissabon vandt Barca 2-0 på Camp Nou og dermed gik catalanerne videre i turneringen, som de senere også vandt. Det er meget længe siden, at Koeman stod i spidsen for Benfica, men det bliver utvivlsomt en speciel kamp for hollænderen, der er pisket til sejr hvis man vil gøre sig gældende i gruppen og han samtidig ønsker at bibeholde sit job. Ledelsen kigger med store øjne på træneren og han er til eksamen hver kamp.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder