Annonce


Annonce

Annonce

Koeman: Ved ikke om Ansu skal spille for Spanien

Landskampe - 29. september 2021
Det varer ikke længe før landskampene er tilbage og det betyder igen en pause fra klubfodbold. I den forbindelse har Luis Enrique nu mulighed for at udtage Ansu Fati, som er tilbage fra en skade, der har holdt ham ude i mere end 10 måneder. Koeman håber tydeligvis ikke på, at Ansu Fati bliver udtaget.

Selvom han holder lidt igen, så er det tydeligt, at Koeman gennem sine ord forsøger at bremse Spanien i at udtage Ansu Fati. Her er hvad træneren sagde om situationen.

- Jeg ved det ikke (om Ansu bliver udtaget for Spanien) da jeg ikke er landstræner. Han mangler stadig meget (før han er på 100%). I søndags gik det godt og han fik de 15 minutter, som vi havde satset på. Han scorede og alt var perfekt, udtaler Koeman og følger op:

- Men omkring Spanien kan jeg ikke sige noget. Det, som jeg kan sige er, at han netop er vendt tilbage fra 10 måneder på sidelinjen, han har trænet et par uger med os og han har kun spillet 15 minutter. Han var meget træt i mandags i forhold til, hvad der skete i kampen søndag. Han var ude i lang tid, han kom på banen, han scorede og adrenalinen stormede afsted. Vi skal huske det mentale aspekt af spillet også.

- Han har trænet med uden problemer. Vores mål er at øge hans minutter på banen, men det kommer helt an på hvordan han har det. Jeg kan ikke stå her og sige før hver kamp, hvor mange minutter han får, det kommer an på hvor tilpas han er.

Ansu Fati forventes at få mere end 15 minutter i aftenens udekamp mod Benfica i Champions League. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Koeman: Ved ikke om Ansu skal spille for Spanien

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder