Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

En vigtig sejr skal tages i aften mod Benfica

Champions League: Af Anders Mathiasen - 29. september 2021
En vigtig sejr skal tages i aften mod Benfica

© Benfica


Stadium of Light - eller Estádio da Luz - er spillestedet for den anden kamp i Champions League, gruppe E, og Barca er ivrige efter at slå tilbage i Champions League efter et nederlag i åbningskampen mod Bayern München, hvor Barca tabte 0-3 hjemme på Camp Nou.

Efter at have lidt et tungt nederlag til Bayern München i deres åbningskamp, spillede Barca derefter to skuffende uafgjorte kampe med Granada og Cádiz i den hjemlige liga.

Men holdet leverede dog en godkendt præstation i weekendens kamp mod Levante, hvor de vandt 3-0. Det ser ud til, at Blaugrana endelig har fundet den form, de manglede, og lige i tide til den næste kamp i deres Champions League sæson onsdag aften. I hvert fald er håbet, at de kan følge op på den flotte kamp i weekenden.

Derudover er Pedri tilbage efter en kort skadesperiode og Barça får også Sergi Roberto tilbage, som har været syg. Ousmane Dembélé, Martin Braithwaite, Sergio Agüero og Jordi Alba er stadig ude af spillet, dog er der snak om, at både Agüero og Jordi Alba er godt på vej tilbage.

Efter at have spillet det sidste kvarter mod Levante og haft en enorm indflydelse på så kort tid, er Ansu Fati tilbage i Champions League-truppen. Præcis hvor lang tid han får i aftenens kamp, er et mysterium, der først vil blive besvaret når kampen går i gang. Ronald Koeman har dog insisteret på, at klubben ikke har tænkt sig at skynde tingene, så det er tvivlsomt, om han kommer til at spille hele kampen.

Barca spiller i aften kl. 21.00 mod Benfica, hvor de skal forsøge sig at hente sin første sejr i denne Champions League sæson, som vil være aldeles vigtig i håbet om at gå videre fra gruppespillet.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder