Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcas dårligste stime i Champions League

Champions League - 30. september 2021
Barcas dårligste stime i Champions League

© Getty Images


Barca er lige nu i gang med sin dårligste stime i Champions League. Klubben har ikke vundet sine fem seneste kampe i Champions League og gårsdagens nederlag kommer et års tid efter at klubben tabte 8-2 til Bayern München - på samme stadion!

Barca har ikke de bedste kort på hånden i Champions Leagues gruppespil og spørgsmålet er om det går så vidt, at catalanerne må en tur i Europa League eller simpelthen ryger helt ud af Champions League efter gruppespillet. Faktum er, at kun to hold ud af 140 forsøg er gået videre fra gruppespillet efter at have indledt det med to nederlag. Så det er ikke gode odds, Barca er oppe imod.

De fem kampe
FC Barcelona 0-3 Juventus
FC Barcelona 1-4 PSG
PSG 1-1 FC Barcelona
FC Barcelona 0-3 Bayern München
Benfica 0-3 FC Barcelona

Det er på ingen måde godkendt, og i en klub som Barca, hvor man stræber efter det bedste, må man se realiteten i øjnene. Barca er ikke bedre i disse dage og spørgsmålet er hvilke konsekvenser det får og hvad præsident Joan Laporta har af planer.

Næste Champions League-kamp for Barca er mod Dynamo Kiev, som fik 0-0 hjemme mod Benfica, men blev så kørt ud af banen af Bayern München i aftes med 5-0.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder