Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Luis Suárez: Hvem fanden anbefalede Luuk de Jong?

Nyheder - 30. september 2021
Luis Suárez: Hvem fanden anbefalede Luuk de Jong?

© Getty Images


Aldrig nogensinde tidligere har FC Barcelona tabt sine to første kampe i Champions League. Det er nu sket, og det endda med en målscorer på vanvittige 0-6. Det kræver en hård kamp for at komme videre fra turneringen nu og den skandaløse start får da også kritik med på vejen.

Cheftræner Ronald Koeman samt flere af spillerne møder voldsom kritik i disse dage for det sløve spil i Barca, og den tidligere Barca-spiller Luis Suarez Miramontes forstår overhovedet ikke transferen af Luuk de Jong og stempler kampen mod Cádiz som den værste han nogensinde har set.

Luuk de Jong kom på tavlen mod Levante, men fulgte så op med to ekstremme afbrændere mod Benfica i går. Han kunne egentlig have sendt Barca på 1-1, da Frenkie de Jong lagde bolden til rette for ham - men det lykkedes ikke for den hollandske spidsangriber at score. Og kritikken vælter ned over ham fra klubbens fans.- Luuk de Jong. Hvem fanden anbefalede ham? Kampen mod Cádiz var den værste jeg nogensinde har set. Det var så dårligt, forklarede Luis Suárez på Carrusel Deportivo.

Barca har i glimt vist flot spil, men falder hele tiden tilbage på en sløset indstilling og triste præstationer. Man så det i går mod Benfica, hvor spillet af og til fungerede fint, men der mangler utrolig meget på holdet før man igen kan kalde sig kandidater til de store turneringer.

Efter nederlaget til Benfica i aftes venter der nu endnu en stor, vigtig kamp når Barca på udebane møder Atletico Madrid. Det sker lørdag klokken 21. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

26 min. Barca har bedt Chelsea om at betale 30 m...
1 t. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
3 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
4 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
5 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
6 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
7 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
7 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
8 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
9 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...

Ugens mest læste

Seneste nyheder