Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Enrique: Laporta har ikke mit telefonnummer

Nyheder - 1. oktober 2021
Enrique: Laporta har ikke mit telefonnummer

© Getty Images


Luis Enrique vandt i 2015 The Treble med FC Barcelona og siden Barcas nederlag til Benfica er hans navn dukket op i medierne som en mulig erstatning for Ronald Koeman, men selv er Enrique ikke interesseret. Han har tænkt sig at respektere sin kontrakt med det spanske landshold.

Ronald Koemans job hænger i en tynd tråd. Han får ikke meget ud af sit spillermateriale og hans valg af formation, spillere og ændringer møder stor kritik i ledelsen, som helst ikke blander sig i trænerens arbejde, men som nu står tilbage med en stor beslutning: Skal Ronald Koeman fyres nu eller skal man lade ham blive i resten af sæsonen til hans kontrakt løber ud?

- Jeg er træner her for anden gang og jeg ønsker at holde mit ord og blive her til min kontrakt udløber. Det er sikkert. Til trods for min stolte historie i Barca, så ønsker jeg ikke at udtale mig om alt muligt andet. Desuden tror jeg ikke at Laporta har mit telefonnummer, forklarede Luis Enrique.

Luis Enrique vandt intet mindre end ni trofæer med Barca i løbet af sine tre sæsoner i klubben. Hans udtalelser kom netop som han havde annonceret sin landsholdstrup, som bl.a. bød på navnet Gavi. Gavi er brudt igennem i Barca i denne sæson, han får nok med spilletid og nu er han altså udtaget for Spanien.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder