Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Iniesta: Jeg tænker på at træne Barca

Nyheder - 2. oktober 2021
Iniesta: Jeg tænker på at træne Barca

© Getty Images


Legenden Andrés Iniesta er fortsat aktiv i japanske Vissel Kobe, hvor han trives rigtig godt. Han har ikke glemt hvor han kommer fra og han har heller aldrig lagt skjul på, at han en dag gerne vil hjem til Barca for at være en del af klubben. I hvilken funktion ved han dog ikke endnu.

I et interview med BBC erkender han, at han af og til tænker på at blive træner. Men fremtiden er usikker og der er intet planlagt endnu.

- Ja, jeg ønsker at vende hjem til Barca en dag. Jeg ønsker det mere end noget andet, da det er klubben, hvor jeg tilbragte så mange år. Ingen ved, hvad fremtiden bringer. Ingen ved i hvilken funktion jeg kan vende tilbage eller hvem der sidder på magten i klubben når tiden er inde, fortæller han til BBC og følger op:

- Der er man faktorer, som skal gå op i en højere enhed og derfor er det svært at spå om lige nu. Men hvis du spørger mig, så er svaret ja, jeg vil gerne tilbage.- Jeg tænker på at træne, ja. Men jeg tænker også på hvilke andre veje, jeg kan gå. Èn ting er dog sikkert: Jeg ønsker at blive i fodboldens verden og når jeg afslutter min karriere vil jeg gå efter at få mig en trænerlicens. Men jeg ved ikke om jeg kommer til at bruge den.

- Lige nu nyder jeg stadig at spille. Jeg står ikke op hver morgen og tænker 'nu vil jeg gøre noget andet'. Vi må se, hvad fremtiden bringer.

- Barca har altid haft en stil, hvor de vil have bolden og holder fast i bolden. Under Pep Guardiola forsøgte de andre hold at kigge på os og lære vores måde at spille på. I dag er der stadig et koncept og en plan, men der er mange andre ting som har ændret sig hvilket er naturligt.

- Der vil altid være op- og nedture, som altid.

Lige nu er Ronald Koeman cheftræner i Barca, men hans tid i klubben hænger i en tynd tråd. Man skal dog ikke begynde at spekulere i, om Iniesta bliver den næste træner. Iniesta spiller stadig professionel fodbold og som han selv udtaler det, så nyder han det og han har ikke klargjort sin fremtid endnu. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

8 min. Joan Laporta er meget tæt på at give det...
1 t. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
2 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
3 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
3 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
3 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
4 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
4 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
5 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...
6 t. Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Kun ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder