Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Guti om Barcas trænerjob: Hvorfor ikke?

Nyheder - 2. oktober 2021
Guti om Barcas trænerjob: Hvorfor ikke?

© Real Madrid


Alle ved, at Ronald Koemans fremtid i Barca ikke er særlig lys. Han var ikke favorit hos nogle af præsidentkandidaterne forud for præsidentvalget tidligere på året og efter at Joan Laporta kom til magten kunne præsidenten ikke finde en ny træner og derfor fik Koeman lov til at fortsætte i klubben.

En trist start på sæsonen har samtidig gjort, at Barca-fans ser Koeman ude af klubben og derfor florer der talrige rygter om hvilken træner klubben skal ud og have fat i. Noget så kontroversielt melder Real Madrid-legenden Guti sig selv på banen. Det skete ved La Ligas ambassadør galla for nyligt, hvor flere store navne dukkede op.

Guti svarer på spørgsmål

Om Koeman
- Det er en svær situation. I mange tilfælde er dårlige resultater ikke kun på grund af træneren, men det er altid træneren, som trækker ansvaret. Barca har det ikke godt økonomisk og det er en svær situation for dem.Om Xavi som ny træner
- Den måde, som Xavi træner på og den måde, han var på som spiller, gør ham perfekt til jobbet. At tage tilbage til Barca ville skabe en enorm følelsesmæssig tur hos ham.

Kunne du overveje at træne Barca?
- Selvfølgelig, hvorfor ikke? Jeg vil gerne træne og vise folk, at udover at spille fodbold, så har jeg også hvad der skal til for at være en succesfuld træner.

Guti, som går under det borgerlige navn José María Gutiérrez Hernández, er en af de største i Real Madrids historie. Han har spillet over 500 kampe for førsteholdet og da han lod sig pensionere som aktiv fodboldspiller begyndte han at røre på sig som træner i først Real Madrids ungdomshold før han blev assistenttræner i Besiktas og endelig tog han en tur til Almeria.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder