Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Overblik: De sidste 10 kampe mod Atletico

La Liga - 2. oktober 2021
Overblik: De sidste 10 kampe mod Atletico

© Getty Images


Kan Barca overkomme Atletico Madrid i aften? Kampen er måske mere spændende end nogensinde, da der foregår en masse ting i Barca i disse dage samtidig med at Atletico Madrid selv har store udfordringer med at vinde deres kampe.

Faktisk har Atletico Madrid vundet fire kampe i den dybe overtid i denne sæson og efter et nederlag til Alavés i sidste uge jagter de nu tre point mod Barca, som gæster Wanda Metropolitano i aften. Her kigger vi tilbage på de 10 seneste indbyrdes kampe mellem de to giganter.

Barca har vundet fire af de seneste 10 kampe mod Atletico Madrid. Madrilenerne står noteret for to sejre ens fire er endt uafgjort. Madrilenerne har scoret 9 mål mod Barca 12 mål, så overordnet set har Barca taget på Diego Simeones mandskab, som har hentet deres to sejre i La Liga og Super Cuppen.

Atletico Madrid - FC Barcelona: 10 seneste indbyrdes kampe
FC Barcelona 0-0 Atletico Madrid
Atletico Madrid 1-0 FC Barcelona
FC Barcelona 2-2 Atletico Madrid
FC Barcelona 2-3 Atletico Madrid
Atletico Madrid 0-1 FC Barcelona
FC Barcelona 2-0 Atletico Madrid
Atletico Madrid 1-1 FC Barcelona
FC Barcelona 1-0 Atletico Madrid
Atletico Madrid 1-1 FC Barcelona
Atletico Madrid 1-2 FC Barcelona


Tager man et kig på de to holds form, så har Atletico Madrid tabt én kamp i deres seneste fem kampe. Nederlaget kom i sidste uge til Alavés og man var tæt på at tabe i midtugens Champions League-kamp ude mod AC Milan, som var i front med 1-0. Italinerne blev reduceret til 10 mand, da Franck Kessié fik rødt kort efter en halv time. Men Griezmann mål efter 84 minutter og Suárez mål i overtiden sikrede Atletico Madrid sejren.

Hos Barca har man tabt to ud af sine fem seneste kampe. Begge 3-0-nederlag og begge i Champions League. I mellem tiden har man spillet 1-1 med Granada og 0-0 med Cádiz før man fik en 3-0-sejr mod Levante.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder