Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Her er Laportas favorit til trænerjobbet

Nyheder - 2. oktober 2021
Her er Laportas favorit til trænerjobbet

© Getty Images


Joan Laporta har været på konstant overarbejde siden han overtog præsidentstolen i FC Barcelona. Ingen dage har været rolige i klubben og der har været run på hele tiden. Ikke engang på banen har man formået at skabe en form for ro med et par sejre i træk, som naturligvis giver ro på de indre linjer.

Med den dårlige form og en træner under et gevaldigt pres er det kun naturligt, at klubbens ledelse er begyndt at kigge på, hvad man kan gøre. Historien går på, at Laporta fyrer Koeman efter opgøret mod Atletico Madrid, hvor hollænderen i øvrigt har karantæne og slet ikke sidder på bænken.

Andrea Pirlo, Xavi Hernandez, Roberto Martinez og Marcelo Gallardo har alle været nævnt som mulige afløsere. Pirlo er en fri mand og kan overtage, men tvivlen i ledelsen er stor omkring hans manglende erfaring. Laporta mener ikke, at Xavi nødvendigvis er klar endnu og han ønsker ikke at tage chancen for tidligt.Roberto Martinez er belgisk landstræner og har afvist, at der skulle være snak om Barca-jobbet. Til gengæld afviser han ikke, at der kan nå at ske ændringer i den nuværende plan. Marcelo Gallardo har kontrakt til december og har en plan om at opfylde den hvorfor han lige nu og her ikke vurderes som en favorit.

Til gengæld har Joan Laporta sin helt egen favorit: Erik ten Hag, som til dagligt gør et fortryllende job hos Ajax. Ifølge Catalunya Radio-programmet El Suplement er Erik ten Hag den klare favorit hos præsidenten, men spørgsmålet er om Laporta kan overtale Erik ten Hag til at skifte midt i sæsonen.

Barca er klar til at trykke på knappen og fyre Ronald Koeman, men den nye træner skal samtidig huske på, at pengene er få i Barca. Faktisk må det nye trænerteam ikke tjene mere end 29 millioner kroner. Til sammenligning tjente Quique Setién 30 millioner euro for hver sæson.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder