Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen tordnes med voldsom kritik

Nyheder - 3. oktober 2021
Ter Stegen tordnes med voldsom kritik

© Getty Images


Det er ikke mange sæsoner siden, at Barca-fans sagde, at Messi og Ter Stegen bar dem til ligatitlen. Nu er siden dog vendt og Marc-André ter Stegen står for skud for en massiv omgang kritik på de sociale medier af Barcas fans. Det har stået på gennem hele sæson, men bliver kun vildere og vildere.

Ter Stegen er utvivlsomt fast mand i Barca-målet og det var da også derfor, at reservekeeper Neto ville væk i sommers, da han ikke havde udsigt til at kunne slå Ter Stegen af. Ronald Koeman har ikke sat ord på Ter Stegens præstationer, så inde fra klubben har der ikke været nogen decideret utilfredshed med keeperens spil.

Men Barcas fans mener, at Ter Stegen bærer en stor del af skylden for de mange mål, som holdet lukker ind i denne sæson. Mod Benfica blev han klandret for det første mål efter få minutter, hvor han var alt for langsom til at komme ned til bolden og i anden halvleg var han på skovtur, hvor Benfica ramte stolpen.

I og med at Ter Stegen på ingen måde har verdens bedste forsvar foran sig, så er der anledning til at modstanderen kommer til mange chancer, og derfor har Ter Stegen været på meget mere arbejde end nogensinde før. Barca kan åbnes alt for let op og det udnytter modstanderne altså til at score mål.

I denne sæson i alle turneringer har Ter Stegen lukket 13 mål ind i 9 kampe hvilket svarer til 1,44 mål pr. kamp. I ligaen har Barca lukket syv mål ind i syv kampe, så det har ikke været godt og det hjælper heller ikke på det, at angrebet ikke kan score mål. Blot 11 mål i syv kampe er det blevet til hvilket er langt fra normalen i en klub som Barca.

Det primære, som Ter Stegen klandres for, er de bolde, der bliver sparket mod stolpen tættest på ham. Her har han haft svært ved at komme hurtig nok ned. Synes du at kritikken af Ter Stegen er berettiget, eller bunder det hele i, at forsvaret ikke er godt nok og at Ter Stegen derfor står for skud?
Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder