Annonce


Annonce

Annonce

Landskampe: Rolig tid venter på Ciutat Esportiva

Landskampe - 4. oktober 2021




Landskampene er tilbage og det betyder, at en stor del af Barcas trup er ude af huset i nogle dage. Samtidig har det givet Ronald Koeman anledning til at give de øvrige spillere fem dages fri for at lade batterierne op inden de vender retur til træningsanlægget.

Der bliver ikke meget aktivitet på Ciutat Esportiva den kommende tid. Mandag, tirsdag og onsdag er der træning, men herefter venter en mini-ferie for spillerne før de indleder træningen med fokus på et svært program. På nuværende tidspunkt skal Barca bare gå på banen uanset hvem modstanderen er, og så er der tale om en svær kamp. Så det bliver ekstra presset i den kommende tid.

Her venter Valencia, Dynamo Kiev og Real Madrid, og spørgsmålet er om Ronald Koeman overlever alle tre kampe som Barca-træner. I forvejen er sædet under ham brandvarmt og nu gælder det om at få ro i sindet i landsholdspausen og komme tilbage for fulde drøn.

Eric Garcia, Sergio Busquets, Gavi, Frenkie de Jong, Memphis Depay, Luuk de Jong, Ter Stegen, Araujo, Dest og Demir er alle rejst ud for at spille landskampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Landskampe: Rolig tid venter på Ciutat Esportiva

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder