Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Afsløring: Koeman i ophedet diskussion i Benfica

Champions League - 4. oktober 2021
Afsløring: Koeman i ophedet diskussion i Benfica

© Getty Images


Avisen Sport har afsløret, at Ronald Koeman havde en ophedet diskussion med en af de erfarne spillere i omklædningsrummet i pausen af kampen mellem Benfica og Barca i Champions League i sidste uge. Noget tyder på, at Koeman er ved at miste grebet i omklædningsrummet.

Selvom Koeman og Laporta udadtil forsøger at skabe ro og tale pænt om hinanden, så er Koeman ekstremt træt af Laporta og omvendt er Koeman ikke Laportas favorittræner og præsidenten har da også forsøgt at finde sig en ny mand til jobbet, men de hænger ikke på træerne i disse dage og det er utvivlsomt derfor, at Koeman fortsat er at finde i Barca. For på banen er det ikke kønt.

Nogle lokale medier erfarer, at Koeman var oppe at diskutere med Piqué i pausen. Som bekendt blev Piqué pillet fra banen, muligvis fordi, at han havde et gult kort, men skuffelsen var ikke til at tage fejl af. Gavi kom på banen i stedet og det betød, at Frenkie de Jong gik ned i forsvaret og så forsvandt Barcas offensive spil totalt.

Piqué har også været ude i medierne og indirekte kritiseret Koemans udtalelser. Træneren har ofte udtalt, at det ikke er realistisk for Barca at kæmpe om trofæer. Få dage efter udtalte Piqué, at han ikke er i Barca for at slutte på anden- eller tredjepladsen. I Barca går man efter at vinde hver gang. Om Koeman holder hele sæsonen er tvivlsomt, men det kræver, at klubben har en god plan at falde tilbage på. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

21 min. Barca har bedt Chelsea om at betale 30 m...
1 t. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
2 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
3 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
4 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
5 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
6 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
6 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
7 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
8 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...

Ugens mest læste

Seneste nyheder