Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Afsløring: Koeman i ophedet diskussion i Benfica

Champions League - 4. oktober 2021
Afsløring: Koeman i ophedet diskussion i Benfica

© Getty Images


Avisen Sport har afsløret, at Ronald Koeman havde en ophedet diskussion med en af de erfarne spillere i omklædningsrummet i pausen af kampen mellem Benfica og Barca i Champions League i sidste uge. Noget tyder på, at Koeman er ved at miste grebet i omklædningsrummet.

Selvom Koeman og Laporta udadtil forsøger at skabe ro og tale pænt om hinanden, så er Koeman ekstremt træt af Laporta og omvendt er Koeman ikke Laportas favorittræner og præsidenten har da også forsøgt at finde sig en ny mand til jobbet, men de hænger ikke på træerne i disse dage og det er utvivlsomt derfor, at Koeman fortsat er at finde i Barca. For på banen er det ikke kønt.

Nogle lokale medier erfarer, at Koeman var oppe at diskutere med Piqué i pausen. Som bekendt blev Piqué pillet fra banen, muligvis fordi, at han havde et gult kort, men skuffelsen var ikke til at tage fejl af. Gavi kom på banen i stedet og det betød, at Frenkie de Jong gik ned i forsvaret og så forsvandt Barcas offensive spil totalt.

Piqué har også været ude i medierne og indirekte kritiseret Koemans udtalelser. Træneren har ofte udtalt, at det ikke er realistisk for Barca at kæmpe om trofæer. Få dage efter udtalte Piqué, at han ikke er i Barca for at slutte på anden- eller tredjepladsen. I Barca går man efter at vinde hver gang. Om Koeman holder hele sæsonen er tvivlsomt, men det kræver, at klubben har en god plan at falde tilbage på.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder