Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman kaster 19-årig under bussen!

La Liga - 4. oktober 2021
Koeman kaster 19-årig under bussen!

© Getty Images


Ronald Koeman kan ikke gå en dag uden at der står noget negativt om ham i medierne, men han skaber så sandelig også sine egne overskrifter. I weekenden tabte Barca 2-0 ude mod Atletico Madrid og specielt ved det første mål var Koeman utilfreds. Han så kampen fra lægterne, da han havde karantæne for at have brokket sig i kampen mod Cádiz.

Koeman ærgrede sig gevaldigt, da han kunne se Thomas Lemar give Atletico Madrid føringen. Opspillet endte med at koste Nico Gonzalez spilletid, da han blev flået ud i pausen. Og på sit pressemøde efter opgøret valgte Koeman så offentligt at smide den bare 19-årige spiller under bussen.

- Du kan ikke efterlade så meget plads når vi mister bolden på midtbanen hvorefter vi skal retur og dække vores mand. Men Nico efterlod Lemar alene, udtalte Koeman og valgte altså at kritisere Nico offentligt frem for at tage den privat efter opgøret.- Måske forstår folk nu hvorfor vi af og til bliver nødt til at spille med tre centerbacks. På midtbanen skal man følge sin mand, specielt hvis modstanderholdet har dybde i spillet på banen. Efter det mål blev det yderst kompliceret.

Catalanske medier hævder, at Nico er meget berørt af Koemans ord, da han hellere ville have haft den type kritik privat så han kan forbedre sig. Derudover erfarer Marca, at omklædningsrummet - altså de øvrige spillere i truppen - på ingen måde forstår hvorfor Koeman har behov for at kaste en ung spiller under bussen i stedet for at tage den slags internt.

Det er altså ikke gode signaler, som Koeman sender i disse dage og selvom der er ro på de indre linjer i de kommende dage på grund af landskampe, så slipper træneren næppe for mediernes konstante pres på ham.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder