Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tre svære hjemmekampe venter

Nyheder - 4. oktober 2021
Tre svære hjemmekampe venter

© FC Barcelona


Der er landskampe forude, men i kulissen arbejder Ronald Koeman og teamet på at forberede holdet til et svært program straks efter. Faktisk har Barca hele tre hjemmekampe i træk når landsholdsspillerne vender hjem til Ciutat Esportiva.

Efter at have tabt til Benfica og Atletico Madrid med samlet 5-0, er der nu pause fra klubfodbold, men når spillerne vender hjem er der straks travlt igen. Den 17. oktober kommer Valencia forbi Camp Nou før der kun gå få dage inden at Dynamo Kiev gæster Camp Nou i Champions League, hvor Barca ikke har råd til at fejle.

Herefter venter sæsonens første El Clásico når Real Madrid kommer på besøg. Real Madrid har også sine problemer i disse dage efter 0-0 mod Villarreal samt to gange 2-1-nederlag til FC Sheriff Tiraspol og Espanyol. Så det er bestemt ikke fordi, at Barca møder et Real Madrid-hold i topform.

Til gengæld spiller de to hold to kampe inden de mødes, så det gælder om at skabe selvtillid i truppen inden at kampen sparkes i gang på Camp Nou. Selvom kampen på ingen måde er afgørende for hvem, der vinder La Liga, så er der altid en enorm ære på spil når El Clásico afvikles.

Kampprogrammet
17. okt. 21.00: FC Barcelona - Valencia
20. okt. 18.45: FC Barcelona - Dynamo Kiev
24. okt 16.15: FC Barcelona - Real Madrid

Herefter rejser Barca til Madrid for at spille mod Rayo Vallecano inden at Alavés gæster Camp Nou i den sidste kamp i oktober.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder