Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Raheem Sterling vil til Barca

Transfermarked: Af Anders Mathiasen - 5. oktober 2021
Medie: Raheem Sterling vil til Barca

© Getty Images


Barça ønsker at styrke deres angreb i januar, og den engelske landsholdsspiller Raheem Sterling er angiveligt et mål, som Joan Laporta har udset sig. Der har længe været rygter om, at klubben til januar vil have penge at gøre godt med på transfermarkedet.

Han var Barcas hemmelige mål i den sidste uge af sommerens transfervindue. Da der var spekulationer om, at sportsdirektør Mateu Alemany rejste til Manchester for at forhandle et skifte med Edinson Cavani fra Manchester United, er virkeligheden, at han forsøgte at underskrive med Raheem Sterling på et lån fra Manchester City.

Spilleren var åben over for at skifte til Camp Nou, men alt faldt igennem, da City ikke selv lykkedes med at skrive under med en topangriber - Harry Kane. Sterlings løn er høj, men overkommelig, mens et lån ville have været interessant for alle parter.

Kontakten mellem Barça og Sterlings lejr er blevet fastholdt i de seneste uger. Spilleren ønsker at forlade City og tror på, at Barça kan give ham en nøglerolle i betragtning af deres manglende muligheder i angrebet, hvor man har store problemer. Muligheden for at hente ham forbliver på bordet indtil januar, selvom alt afhænger af holdets sportslige situation.

Luuk de Jong blev hentet for netop at udfylde et hul i angrebet, men det er tydeligt for enhver, at Raheem Sterling ville forbedre holdets angribende muligheder, selvom den engelske landsholdspiller har vist en tvivlende form på det seneste.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder