Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcas kvinder buldrer videre i CL inden dansk visit

Champions League - 6. oktober 2021
Barcas kvinder buldrer videre i CL inden dansk visit

© FC Barcelona


Det kører ikke godt for Barcas mænd i Champions League. Faktisk er det første gang nogensinde, at man taber de to indledende gruppekampe, men hos kvinderne er der ikke noget at sætte en finger på. Efter en ufattelig sikker triumf i sidste sæson, indledte man i går den nye sæsons Champions League med en sikker sejr.

Hjemme på Johan Cruyff Stadium tog kvinderne imod Arsenal, og det var noget nær utroligt, at der skulle gå en halv time før netmaskerne bag englændernes keeper blafrede. I løbet af første halvleg sendte Barca intet mindre end 18 skud afsted hvoraf de otte var inden for målrammen.

Mariona Caldentey, Alexia Putellas og Asisat Oshoala sørgede for kampens tre mål før Frida Maanum scorede for Arsenal. Men det hjalp ikke, da Lieke Martens scorede til slutresultatet 4-1 og faktisk kunne det være blevet 5-1, men Alexia fik sit straffespark reddet i kampens slutning.

Dermed indledte Barcas kvinder Champions League i overlegen stil og næste kamp i den store turnering er faktisk på dansk græs. Her tager de en tur til Køge Idrætspark (eller Capelli Sport Stadion) for at spille mod HB Køge, som indledte turneringen med et 5-0-nederlag til gruppens fjerde hold Hoffenheim.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder