Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Derfor spiller Clement Lenglet ikke mere

Nyheder - 8. oktober 2021
Derfor spiller Clement Lenglet ikke mere

© FC Barcelona


Clement Lenglet blev ofte kritiseret i sidste sæson og specielt i sæsonens afslutning lavede han flere fejl, som kostede mål. Han blev dog ved med at spille - kamp efter kamp, men i denne sæson har man nærmest ikke set noget til franskmanden.

Det er der to grunde til. Først og fremmest har Barca hentet Eric Garcia i Manchester City samtidig med at Ronald Araujo har vist fremragende spil. Uanset hvordan Gerard Piqué spiller, så er han fast mand på Koemans hold og derfor er Lenglet blevet henvist til fjerdevalg i det centrale forsvar.

Desuden har Lenglet døjet med knæproblemer i et par måneder hvorfor han kun har startet inde i én kamp ud af Barcas ni. Smerterne er dog ved at forsvinde og det booster Koemans muligheder i forsvaret, men Lenglet skal levere nogle stærke præstationer for at få sin plads i startopstillingen tilbage.

Egentlig var Lenglet på vej væk i sommers, men han valgte i sidste ende at afvise at skifte selvom han var klar over, at Garcia var ankommet. I stedet satsede han på at kæmpe for sin plads, men knæproblemer har altså holdt ham ude samtidig med at Araujo har gjort det godt og Garcia er blevet spillet ind på holdet.

Om Lenglet får mere spilletid fremadrettet nu hvor knæproblemerne er ved at være fortid, må tiden vise.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder