Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Holdkammeraterne er forundret over Piqué

Nyheder - 8. oktober 2021




Holdkammeraterne er forundret over Piqué

© Getty Images


Gerard Piqué er i disse dage symbolet på Barca udadtil. Det var Piqué, der sagde Ronald Koeman imod offentligt og det var Piqué, som i medierne anbefalede resten af truppen til at gå ned i løn fordi, at han også gjorde det. Men spillerne i Barca er forundret over, at Piqué er begyndt at gå med flere hatte.

Piqué har i løbet af de seneste par år tydeligvis indledt arbejdet med sit fundament for tiden efter fodbold. Han har ofte været kritiseret for at være for ukoncentreret på banen, men han har altid støttet op om klubben og altid taget ansvar når det har været nødvendigt. Efter fadæserne mod Bayern München og Atletico Madrid i denne sæson gik han straks ud og lod sig interviewe og forklare situationen og tage ansvar for fiaskoerne.

I truppen ser man Piqué som en altmuligmand, men spørgsmålet er om han kan holde tungen lige i munden. De øvrige kaptajner er trætte af, at Piqué gik til medierne og anbefalede, at de også accepterede en lønnedgang som om, at de havde valgt at afvise. Desuden er Piqués forhold til præsident Laporta blevet forstærket i løbet af de seneste måneder og flere spillere føler, at Piqué har mere og mere at sige i omklædningsrummet.



Man skal dog ikke tage fejl af Piqués intentioner. Han har været ude og bakke op om den manglende spilletid til Riqui Puig, han har midt på banen under en kamp bedt publikum om at motivere Umtiti fremfor at svine ham til. Desuden var han første mand til at acceptere en enorm lønnedgang for at de nye spillere kunne blive registreret.

Endelig modsagde han sig Ronald Koemans ord i pressen hvilket der i den grad var brug for. Laporta har udtalt, at der ikke findes 'overgangs sæsoner' i Barca. Man skal vinde trofæer i hver sæson. Til gengæld gik Koeman ud til pressen og sagde, at man bør være realistisk hvilket indebærer, at Barca ikke kan spille med om de store trofæer. Til det sagde Piqué, at man i Barca ikke gå efter at slutte som nummer to eller tre, men at det kun handler om at vinde trofæer.

Det helt store spørgsmål er dog om Ronald Koeman klarer sig igennem sæsonen og hvis ikke, så kommer der altså en ny træner ind og her bliver det spændende at se, hvad der så sker i klubben og ikke mindst på banen, hvor det på ingen måde kører i disse dage.



Lynsøg Barca-nyheder





Ugens mest læste

Seneste nyheder