Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta: Tæt på at forlænge med Ansu og Pedri

Nyheder - 8. oktober 2021
Laporta: Tæt på at forlænge med Ansu og Pedri

© Getty Images


Joan Laporta har ladet sig interviewe af RAC1 og her kunne han bekræfte, at man er tæt på at kunne forlænge kontrakterne med både Pedri og Ansu Fati mens man også ser positivt på Gavis situation. I næste uge kommer der gode nyheder, fortæller præsidenten.

- Vi er i gang med at forlænge kontrakterne med de unge spillere. Hvis alt går vel, så kommer der gode nyheder i næste uge, bekræfter Laporta og følger op med specifikke detaljer:

- Kontraktforlængelsen med Pedri er avanceret og med Ansu Fati går det godt. Vi er glade for Gavi og chefen for det spanske fodboldforbund ringede til mig for at ønske mig tillykke med ham. Sergi Roberto har allerede accepteret at sænke sin løn og nu omstrukturerer vi hans kontrakt. Der mangler lidt endnu før den kan lukkes, fortæller præsidenten videre.

Ansu Fati, Pedri og Gavi er tre spillere, der allerede på nuværende tidspunkt ligner spillere for fremtiden på Barcas hold. De har alle vist fremragende takter og derfor er det positivt, at Laporta kan bekræfte, at man er godt i gang med forlængelserne.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder