Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta: Vi indså hurtigt, at Messi ikke kunne blive

Transfermarked - 8. oktober 2021
Laporta: Vi indså hurtigt, at Messi ikke kunne blive

© Getty Images


Historiens bedste fodboldspiller, Lionel Messi, forlod Barca denne sommer til fordel for PSG. Hvis det stod til Barca og Messi selv, så var skiftet aldrig blevet gennemført. Men på grund af Barcas økonomiske situation havde klubben intet valg end at lade ham smutte gratis, da hans kontrakt udløb.

I et interview med RAC1 fortæller Laporta, at man lynhurtigt indså, at den økonomiske situation var værre end først antaget og at man derfor slet ikke havde rum til at forlænge med Messi.

- Der var ingen margin i forhold til at overholde financial fair play. Og derfor kunne vi ikke registrere Messi. De første konklusioner af den første revision gjorde det hurtigt klart for os, at vi ikke kunne forlænge med Messi. Vi overvejede at acceptere CVC-aftalen, og så ville Messi kunne blive, men for Barca ville det være umuligt og klubben er over enhver spiller, fortæller Laporta.

- På intet tidspunkt var der dårlig stemning. Der var kun skuffelse over, at det ikke kunne lade sig gøre. Begge parter var skuffede, da det stod klart. Han havde et stort ønske om at blive og han krævede intet af klubben. Alle ønskede, at han kunne blive.

Lionel Messi fik sig siden en sølle afsked med klubben på grund af coronarestriktionerne. Under normale omstændigheder ville man have fyldt Camp Nou op til sidste plads for at sige farvel - i stedet måtte han stå foran mikrofonen i presserummet foran holdkammerater, familie og journalister, hvor han sagde farvel.

Messi blev også spurgt, om han kunne tænke sig at komme tilbage når der blev lettet på restriktionerne så han kunne få et ordentligt farvel, men han gjorde det meget klart, at det ville blive en flad fornemmelse eftersom han altså nu er skiftet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

55 min. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
1 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
3 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
4 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
5 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
5 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
6 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
7 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
8 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...
8 t. Officielt: Alex Collado udlejes til Elch...

Ugens mest læste

Seneste nyheder