Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Dembélé kan ende som Ilaix Moriba

Transfermarked - 10. oktober 2021
Medie: Dembélé kan ende som Ilaix Moriba

© Getty Images


Ousmane Dembélé er lige nu ude med en skade men forventes snart at kunne trække i arbejdstøjet og bidrage til Barcas offensiv, hvor man lige nu kan bruge en kærlig hånd. Det har ikke set godt ud længe, og der er ingen tvivl om, at Dembélé kan forbedre offensiven.

Bag det sportslige skal der laves forhandlinger. Dembélés kontrakt udløber nemlig til sommer og dermed kan han smutte gratis. Faktisk kan han allerede til januar forhandle frit med de klubber han ønsker, så det er en presset situation for Barca, at man endnu ikke har formået at lukke en aftale med franskmanden.

Situationen er den, at Barca ønsker at forlænge med Dembélé, men man frygter, at hans repræsentanter trækker det hele ud og at han smutter gratis til sommer. Alternativt vil han koste en masse penge for en ny klub såfremt han forlænger sin aftale med Barca. Så det hele kan ende med at blive en Ilaix Moriba-situation om igen.Dembélé har i flere måneder givet udtryk for at han gerne vil forlænge sin kontrakt med Barca, men hvis det viser sig, at han slet ikke gider med tanke på at smutte gratis til sommer, så kommer han ikke på banen i denne sæson. Akkurat som man så det med Ilaix Moriba. Han krævede mere i løn, end hvad Barca kunne give ham, og derfor gav Barca ham et ultimatum: Forlæng kontrakten eller bliv på bænken. Det endte med at han fandt en klub, der ville betale ham fri.

I Dembélés situation bevæger man sig hen mod noget af det samme. Barca har ingen intentioner om at se ham skifte gratis, så man kræver, at han forlænger sin kontrakt og hvis ikke, så kommer han næppe i spil.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder