Annonce


Annonce

Annonce

Laporta bekræfter: Prøvede at hente Neymar

Transfermarked - 10. oktober 2021
Lige siden at Neymar valgte at acceptere PSG's tilbud i 2017, har brasilianeren været rygtet tilbage til Barca. To gange har klubben været oprigtigt interesseret i at hente ham, men det er aldrig blevet til noget. Nu bekræfter Joan Laporta, at klubben forsøgte at hente Neymar i sommers inden at Messi forlod klubben.

Det første spørgsmål der så dukker op er 'hvordan kan Barca have råd til Neymar?'. Det har de heller ikke og derfor jubler Laporta nærmest over, at man ikke hentede Neymar. Til at starte med lod det dog til, at der var råd, men efter at have dykket dybere ned i Josep Bartomeus økonomiske råd fandt man hurtigt ud af, at der slet ikke var råd til at hente Neymar. Og end ikke forlænge med Lionel Messi.

- Da de første tal blev præsenteret troede vi, at der var plads til at hente Neymar. Men det overordnede overblik var ikke blevet gjort klart endnu, forklarer Laporta i et interview til RAC1 og følger op:- Vi fik at vide, at Neymar ønskede at komme og at han ikke ville blive i PSG. Han havde overbevist klubben om, at lade ham gå. Men sådan er fodbold og det bedste bud vinder oftest. At vi ikke hentede ham var en god ting; det ville ikke have hjulpet at hente ham.

- Neymar kunne have generet en masse indtægter, men det var godt, at vi ikke lykkedes med at hente ham (da vi var interesseret, red.).

At Laporta og co. dykkede dybere ned i klubbens økonomiske betød, at det var værre end først antaget. Derfor kunne man ikke forlænge med Messi og man har siden forhandlet lønnen ned hos adskillige spillere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta bekræfter: Prøvede at hente Neymar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder