Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Atletico Madrid: Prøvede at hente Messi

Transfermarked - 13. oktober 2021
Atletico Madrid: Prøvede at hente Messi

© Getty Images


Lionel Messi troede, at han skulle hjem fra ferie i sommers for at skrive under på sin kontraktforlængelse med Barca, men virkeligheden var en helt anden. Barca havde ikke penge til at få kontrakten godkendt og i stedet måtte Messi handle hurtigt og finde sig en ny klub.

Det blev som bekendt PSG, hvor han i dag spiller, men det kunne måske have været Atletico Madrid, hvor hans gode ven Luis Suárez spiller efter at være blevet smidt ud af Barca året forinden. I hvert fald bekræfter Atletico Madrid-træner Diego Simeone, at han med et lille forsøg testede muligheden.

- Jeg kan fortælle en lille detalje. Jeg ringede ikke til Messi, men jeg ringede til Suárez for at høre ham hvordan Messi havde det og om der var den mindste mulighed for at han ville komme til Atletico Madrid. Det varede i tre timer, og det var det, da PSG allerede havde udset hans underskrift, fortæller Atletico Madrid-træner Diego Simeone og følger op:

- Så chancen for at arbejde med Messi kom aldrig rigtig op. Han har altid været i Barca indtil han rykkede til PSG og jeg har været i Atletico og desuden har vi ikke mødt hinanden på det argentinske landshold.

Messi brillerer nu for PSG og kan forvente at vinde sin syvende Ballon d'Or meget snart. I hvert fald er han den absolutte favorit indtil videre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

46 min. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
1 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
3 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
4 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
5 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
5 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
6 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
7 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
8 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...
8 t. Officielt: Alex Collado udlejes til Elch...

Ugens mest læste

Seneste nyheder