Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pedri slår rekord: Højeste frikøbsklausul i Barca

Nyheder - 14. oktober 2021
Pedri slår rekord: Højeste frikøbsklausul i Barca

© Getty Images


Godt nok har Barca haft spillere som Messi og Ronaldinho, men det er unge Pedri, der snupper en utrolig rekord. I sin nye kontrakt, som kun afventer en offentliggørelse, er han nemlig blevet udstyret med en frikøbsklausul på 7,4 milliarder kroner. Det er den højeste frikøbsklausul i Barcas historie.

Da Barca forlængede med Neymar før han tog til PSG havde man udstyret brasilianeren med en frikøbsklausul på 1,65 milliarder kroner. Det gjorde Barca, da klubben ikke forventede, at nogen klubber kunne betale så gigantisk et løb. Men PSG formåede at skaffe pengene og udløste altså klausulen og nu har Barca hævet baren.

Pedri får en frikøbsklausul på 7,4 milliarder kroner i sin nye kontrakt og igen forventer Barca næppe, at en klub dukker op for at betale ham fri. Det er altså samtidig den højeste i Barcas historie og det fortæller meget godt hvor højt man vurderer unge Pedri, som i sidste sæson spillede vanvittige 73 kampe for klub og landshold.

Bekræftelsen af Pedris nye kontrakt forventes at blive annonceret i denne uge. Det har Joan Laporta i hvert fald fortalt i et interview med RAC1, hvor han også bekræftede, at man forhandlinger nye kontrakter med Ansu Fati og 17-årige Gavi.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder