Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nu er Gavi lige så meget værd som Hazard og Benzema

Nyheder - 14. oktober 2021
Nu er Gavi lige så meget værd som Hazard og Benzema

© Getty Images


Unge Gavi har givet Barca-fans håb for fremtiden, da han på utrolig vis er gået ind og vist storspil både for Barca og for Spanien. Det var specielt i Spaniens landskamp mod Italien, at Gavi viste sig flot frem. Også i finalen mod Frankrig gav han specielt Paul Pogba problemer.

Gavi indledte finalen i højre side af midtbanen, hvor han stod over for Paul Pogba. Senere i kampen blev Pogba rykket over i Frankrigs højre side, og om det er fordi, at han simpelthen havde problemer over for Gavi vides ikke, men franskmanden blev i hvert fald rykket efter at have stået over for en velspillende Gavi.

Nu har Transfermarkt opdateret sin database og her har Gavi fået en transferværdi på 25 millioner euro. Det gør ham til den ottende mest værdifulde spiller i Barcas trup efter Frenkie de Jong (90 millioner euro), Pedri (80), Ansu Fati (60), Ter Stegen (55), Dembélé (50), Memphis (45) og Dest (30).Desuden er hans værdi lynhurtigt steget over spillere som Eric Garcia (20 millioner euro), Riqui Puig (15), Mingueza (15) og unge Yusuf Demir (12).

Oven i hatten kan Gavi glæde sig over, at hans værdi også er steget så markant, at han faktisk har samme transferværdi som Karim Benzema, Eden Hazard, Dani Carvajal og ikke mindst Inaki Williams. De er alle sammen 25 millioner euro værd.

Det er selvfølgelig ikke kun spillet på banen, som gør spillere værdifulde. Også deres alder, kontraktlængde m.m. er afgørende for hvor høj en værdi spillere har på markedet.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder