Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta: Vi vil overveje CVC-aftalen

Nyheder - 16. oktober 2021
Laporta: Vi vil overveje CVC-aftalen

© FC Barcelona


Det kan lyde underligt, men det er faktum. Hvis Joan Laporta og Barca havde accepteret CVC-aftalen da de blev præsenteret for den, så kunne de have holdt på Messi. Men Laporta valgte at afvise aftalen og så var der ikke penge nok i kassen til at forlænge Messis kontrakt. Nu fortæller Laporta, at man overvejer at acceptere CVC-aftalen.

La Liga-chefen Javier Tebas er slet ikke i tvivl om, at Laporta fungerer som en dukke for Real Madrids præsident Florentino Perez. Tebas og Laporta holdt møde, hvor Laporta gjorde det klart, at CVC-aftalen lød fornuftigt. Men efter at Laporta fik snakket med Florentino Perez, drejede han på en tallerken og afviste totalt. Nu åbner han dog op for den igen, bekræfter han i et interview med Sport.

- Sådan som aftalen blev præsenteret for os, så takkede vi nej. Men hvis de omformulerer aftalen, så vil vi overveje at acceptere aftalen. Den er kun blevet præsenteret for os på Powerpoint, så vi har stadig ingen dokumenter vi kan læse igennem.

- Barca kan ikke officielt sige ja uden at have de omhandlende dokumenter. Lige nu, som de har forklaret aftalen for os, så bryder vi os ikke om det. Det er korrekt, at vi ved at godkende vil modtage 2 milliarder kroner, men det er som gæld. De siger, at det er en investering eller et lån. Men de kan jo komme med dokumenterne så kan vi studere dem.

- Vi afviser klart, hvis det kræves, at bruge 10% af TV-rettighederne for de kommende 50 år som garanti. Barca kan ikke bare underskrive dokumenter med øjnene lukkede hvis der er tale om 2 milliarder kroner, som går ned som gæld. De (ligaen) ved, at vi har en dårlig økonomi og måske forsøger de bare at udnytte os.

Spørgsmålet er altså om der bliver ændret i aftalen for at Barca kan acceptere den. Lige nu og her har ingenting ændret sig og derfor er Barca stadig på bar bund hvad angår klubbens økonomi.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder