Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Benzema: El Clásico er stadig det største

El Clasico - 17. oktober 2021
Benzema: El Clásico er stadig det største

© Getty Images


I dag er der kun en enkelt uge til at sæsonens første El Clásico afvikles. Og det bliver første gang i mange år, at det bliver El Clásico uden Lionel Messi og Cristiano Ronaldo i de to klubber. Ronaldo skiftede som bekendt for et par sæsoner siden mens Messi blev presset ud denne sommer.

Hos madrilenerne har de en angriber i storform - nemlig Karim Benzema, som ser ud til at score mål i hver kamp og nærmest fra hver vinkel. Franskmanden mener dog stadig, at El Clásico er den største kamp til trods for at hverken Messi eller Ronaldo er med.

- For mig er det stadig det samme. El Clásico forbliver den største kamp i fodbolden. Det handler ikke om hvilke spillere der er på banen eller hvem der er skiftet eller kommet til. Real Madrid mod Barca er historisk, fortæller Benzema til ESPN og følger op:

- Spillerne skifter. Før var der Zidane, Ronaldinho, Ronaldo, Eto'o. Men Real Madrid mod Barca vil altid være Real Madrid mod Barca.

Barca byder Real Madrid ind på Camp Nou den 24. oktober klokken 16.15 og der er mulighed for, at der bliver fuldt hus. Myndighederne har godkendt maksimum kapacitet og nu er det op til fansene at fylde sæderne.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder