Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca jagter fans: 730,- kr. for en billet til El Clásico

El Clasico - 18. oktober 2021
Barca jagter fans: 730,- kr. for en billet til El Clásico

© FC Barcelona


Barca har i disse dage svært ved at fylde Camp Nou op til kampene og selvom der i går var rum til at fylde stadion helt op, så kom kun lidt over 47.000 tilskuere til opgøret mod Valencia. Skuffende tal, som Barca nu forsøger at gøre noget ved.

På onsdag tager Barca imod Dynamo Kiev i Champions League, hvor der under ingen omstændigheder kommer fuldt hus. Til gengæld håber klubben, at den kan tiltrække flere til lægterne når Real Madrid kommer på besøg. Charmen over El Clásico er ikke hvor den har været med Messi og Ronaldo på hver sin side, men Barca gør sit for at føle opbakningen fra fansene.

Således har klubben sat kampbilletter til salg til verdens største fodboldkamp til bare 730,- kr. Det er naturligvis de billige pladser på stadion og derfor stiger prisen jo bedre pladser man vil have. På den måde håber Barca, at man ved at sætte prisen så langt ned kan tiltrække endnu flere folk til lægterne - og selvom der er tale om El Clásico, så er der altså på nuværende tidspunkt stadig pladser tilbage.Faktisk reklamerer klubben på sin officielle hjemmeside med billetter til 99,- euro (ca. 730,- kr.) for at få endnu flere mennesker til at overveje muligheden. Kampprogrammet tillader da også at folk kan tage på stadion til trods for at kampen afvikles en søndag. Kampen spilles nemlig allerede klokken 16.15, så der er rig mulighed for at komme hjem i god tid inden at de fleste nok skal på arbejde og i skole mandagen efter.

Om Barca ender med at kunne melde udsolgt er mere tvivlsomt - men El Clásico giver et godt fingerpeg om, hvordan situationen står til. Mange vælger naturligvis at blive hjemme på grund af coronapandemien til trods for at myndighederne har åbnet totalt op for Camp Nous kapacitet.

Overvejer du at tage på stadion? Så kan du købe de officielle billetter på klubbens hjemmeside ved at trykke her.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder