Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu taler ud: Setién gjorde det elendigt

Nyheder - 19. oktober 2021
Bartomeu taler ud: Setién gjorde det elendigt

© FC Barcelona


Josep Maria Bartomeu valgte i går for første gang siden han gik tilbage som præsident i FC Barcelona at dukke fysisk op til et interview for at forklare sig. Han forklarede i indledningen, at den nuværende ledelse konstant trykker ham ned, så han havde behov for at tale ud. Interviewet stod Esport3 for.

Et af emnerne, som den tidligere præsident kom ind på, var Quique Setién. Som bekendt blev Setiéns sidste kamp i Barca et smertefuldt nederlag på 8-2 til Bayern München i Champions League. En sort dag, som aldrig bliver glemt i hverken Barca eller Bayern. Bartomeu siger direkte, at Setién var elendig.

- Den første træner, som vi ringede til for at erstatte Valverde var Koeman. Vi ringede til ham den december, men hans agent forklarede os, at Koeman kun fokuserede på EM og at han ikke havde tænkt sig at skifte. Dernæst ringede vi til Setién.- Setién gjorde det ikke godt. Faktisk gjorde han det elendigt. Vi besluttede os siden at gå tilbage til vores første prioritet, som var Koeman, og denne gang accepterede han. Koeman gjorde det godt med at samle holdet og øge selvtilliden i en trup, som var kommet fra nogle smertefulde nederlag.

63-årige Setién fik lov til at stå i spidsen for Barca i bare 25 kampe. Her blev det til 16 sejre, fire uafgjorte og fem nederlag med en sejrsprocent på 64. Setién vil dog mest af alt blive husket for at have ledet holdet til et katastrofalt nederlag på 8-2 til Bayern München. Det var første gang i 74 år, at Barca lukkede otte mål ind i én kamp. Tre dage senere blev han fyret og lagde siden sag an mod klubben for manglende lønudbetaling.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder